3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Emmen

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Emmen

Afvoer ontstoppen Emmen? Zit uw afvoer verstopt en kun u dit zelf niet verhelpen? Wij kunnen u helpen! Er zijn veel verschillende middelen en gereedschappen beschikbaar om soortgelijke problemen op te lossen. Het is voor velen echter onduidelijk wat wél en wat niet werkt.

De monteurs van Riool Ontstoppen Emmen hebben een aantal effectieve manieren op een rij gezet, waarmee u hopelijk uw afvoer kunt ontstoppen. Krijgt u het niet voor elkaar zelf uw afvoer te ontstoppen? Dan komen wij u graag helpen.

Wilt u bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 0591 203 843 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Emmen staat voor u klaar!

Ontstoppingsdienst Emmen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het ontstoppen van een afvoer? Dan bent u bij Riool Ontstoppen Emmen absoluut aan het goede adres!

Wij kunnen snel ter plaatse zijn. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor u op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van uw afvoer voorzien wij u ook van vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Neem snel contact met ons op via 0591 203 843 om uw klus te bespreken. Onze loodgieters kunnen in de meeste gevallen vandaag nog uw verstopping verhelpen!

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Wanneer u te maken hebt met een afvoer die niet meer goed doorloopt, is de kans groot dat u last hebt van een verstopping. In een aantal gevallen kun u dit zelf oplossen.

De loodgieters van Riool Ontstoppen Emmen doen er alles aan om uw riool in optimale staat te houden. Wij hebben hierom een aantal waardevolle tips voor u.

Komt het water uit de afvoer omhoog en zorgt dit voor een overstroming? Wacht dan niet en neem direct op met Afvoer Ontstoppen Emmen via 0591 203 843

Afvoerfilter schoonmaken

Wanneer de afvoer verstopping zich bevindt in de afvoer van een elektrisch apparaat als een vaatwasser of wasmachine, komt dit vaak door een ophoping in de filter van de afvoer. Wij raden u aan om deze filters te controleren.

Dit is erg eenvoudig. U verwijdert de filter en reinigt deze in een warme sop. Op het moment dat de filters droog zijn, kunt u deze terugplaatsen in het apparaat.

Is het probleem nog niet opgelost? Neem dan contact op met Afvoer Verstopt Emmen via 0591 203 843.

Sifon controleren

Wanneer u te maken heeft met een afvoerverstopping zien we ook vaak dat de oorzaak ligt in de sifon. Dit is de zwanenhals in de afvoer die fungeert als stankafsluiter.

Denkt u dat de afvoer verstopping zich bevindt in de sifon? Dan kunt u deze eenvoudig ontstoppen. Haal de sifon los van de afvoerbuis. In veel gevallen is deze eenvoudig los te draaien. Haal vervolgens het vuil uit de sifon, door deze goed door te spoelen met warm water.

Denkt u dat de sifon weer gewoon doorloopt? Maak deze dan goed droog en zet hem terug op de afvoer.  Hopelijk is het probleem nu opgelost!

Is de verstopping nog niet verholpen? Schakel dan de hulp in van een professionele loodgieter op 0591 203 843.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft al vaker uitgewezen dat een verstopping in de afvoer verholpen kan worden met zuiveringszout (ook wel baking soda). 

Dit werkt als volgt. Voeg zuiveringszout toe aan een emmer water en giet dit samen langzaam in de verstopte afvoer. Laat dit een nachtje inwerken om het beste effect te verkrijgen.

Voor een sterker effect raden we u aan de zuiveringszout is aan te mengen met azijn. Hopelijk kunt u hiermee zelf uw afvoer ontstoppen.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

Een manier om een afvoerverstopping los te laten komen, is door het gebruik van de welbekende plopper.

Hoe werkt dit? Zet de plopper op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëert u zuigkracht waardoor het vuil in de leiding los zal raken.

Deze methode werkt vaak zeer effectief wanneer uw afvoer verstopt is geraakt door iets dat flexibel is.

Laat u uw afvoer liever ontstoppen door een ervaren loodgieter? Bel met Afvoer Ontstoppen Emmen om uw situatie te bespreken 0591 203 843.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectief middel om uw riool te ontstoppen is een ontstoppingsveer. Dit is een krachtige manier om hardnekkige verstoppingen te verhelpen.

Hoe doet u dit? Duw de ontstoppingsveer in de afvoer tot u de verstopping heeft bereikt. Zet hierbij niet teveel kracht, om schade aan uw afvoer te voorkomen.

Wanneer u de verstopping heeft bereikt, moet u voorzichtig duwen, draaien en trekken aan de veer. Op deze manier probeert u de verstopping los te maken van de afvoerwand.

Wil het niet lukken om uw afvoer te ontstoppen? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken met onze rioolspecialisten.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Om die reden hechten wij veel waarde aan de staat van de afvoer. U kunt hier zelf aan bijdragen, door niet zomaar alles door de afvoer te spoelen.

Het is vanzelfsprekend dat u geen dingen als frituurvet, olie of etensresten door de afvoer moet spoelen. Vaak zien we dat verstoppingen hierdoor ontstaan zijn.

Vrijwel elke verstopping ontstaat geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Bent u op zoek naar een Ontstoppingsdienst in Emmen? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Emmen via 0591 203 843.

Kosten afvoer ontstoppen

Een verstopping in uw riool of afvoer kan vervelende problemen met zich meebrengen. U wilt dat dit natuurlijk zo snel mogelijk wordt opgelost.

Geen enkele verstopping is gelijk. De prijs die wij in rekening brengen is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere de benodigde arbeidsuren, de kosten van het gereedschap en/of machines en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Riool Ontstoppen Emmen staat voor een eerlijkheid en transparantie. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij een prijsopgave op. Zodra u hiermee akkoord bent, gaan wij aan het werk!

Neem dan gerust contact op met Afvoer Verstopping Emmen via 0591 203 843

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Emmen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Emmen? Riool Ontstoppen Emmen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Emmen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Emmen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Emmen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Emmen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Emmen?

Het is erg vervelend wanneer u te maken heeft is dat erg vervelend. Wij kunnen u hiermee helpen.

Wanneer u een afspraak wilt maken kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Emmen via 0591 203 843. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, uiterlijk tot 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0591 203 843.

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Van tevoren is het lastig te bepalen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Emmen?

De prijzen van Riool Ontstoppen Emmen zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Dat is de reden dat u garantie krijgt wanneer wij uw verstopping verhelpen.

U krijgt drie maanden garantie. Mocht de verstopping binnen die tijd terugkomen, komen wij deze kosteloos verhelpen!

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Emmen?

Ontstoppingsdienst Emmen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Emmen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor rioolvervangingen en -inspecties.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Emmen inschakelen? Neem gerust contact op via 0591 203 843.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Emmen en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, noord, oost, zuid of west Emmen woont.

Bel nu 0591 203 843 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Emmen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen.

Zo kunt u uw verstopping misschien verhelpen met het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Emmen op 0591 203 843.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Emmen? Neem gerust contact op via 0591 203 843.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Voor tips en tricks raden wij u aan de desbetreffende pagina op onze website te bezoeken.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Laat u uw wc liever ontstoppen door een ervaren monteur? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Emmen op 0591 203 843.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Emmen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Hockeyclub Emmen

Riool Ontstoppen Emmen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Kinepolis Emmen

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Emmen.

Esther

Scheperziekenhuis

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Emmen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button