3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

WC Ontstoppen Emmen

Wij beëindigen uw WC verstopping!

WC Ontstoppen Emmen

WC ontstoppen Emmen? Wil je de wc doortrekken maar kom je erachter dat het water niet meer wegspoelt? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een verstopping. Helaas krijgt iedereen er wel eens mee te maken.

Een groot gedeelte van de verstopping in het toilet gaan gepaard met een nare lucht. Het verhelpen van een verstopping in de wc is vaak niet eenvoudig.

U kunt op verschillende manieren uw wc ontstoppen. Wij hebben een aantal manieren voor u uitgewerkt op deze pagina.

Heeft u geen zin om zelf uw wc te ontstoppen? Bel nu vrijblijvend met WC Ontstoppen Emmen op 0591 203 843 om uw klus te bespreken.

Oorzaak wc verstopping opsporen

Om het probleem te verhelpen, is het van belang dat u de oorzaak van de verstopping weet te achterhalen. In veel gevallen is dit een vast object in de riolering de oorzaak.

Het is mogelijk dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer u jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Heeft u het idee dat de verstopping veroorzaakt wordt door iets van vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat u de spoeling kunt doorduwen en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Heeft u liever dat uw verstopping wordt verholpen door een ervaren loodgieter? Dat kan! Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Emmen.

Zichtbare wc verstopping

Wanneer de verstopping zich niet diep in het toilet bevindt en zichtbaar is, kunt u deze vaak gemakkelijk zelf ontstoppen. In de meeste gevallen ligt de oorzaak van de verstopping bij de kronkel in de afvoer van de wc.

Deze verstopping kun je eenvoudig verhelpen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en verwijder de verstopping met de hand. Gooi de oorzaak van de verstopping niet terug in de wc, maar in de daarvoor bestemde afvalcontainer.

Lukt het niet de wc te ontstoppen? Neem dan contact op met een ervaren ontstopper van Riool Ontstoppen Emmen op 0591 203 843.

Wc ontstoppen met plopper

Is het u nog niet gelukt om uw wc te ontstoppen met de hiervoor genoemde methode? Probeer u wc dan te ontstoppen met de welbekende plopper.

Maak voordat u aan de slag gaat, het rubber van de ontstopper flexibel door deze een tijdje onder een warme kraan te houden. Hierdoor zal de ontstopper beter aansluiten op de afvoer. Wanneer de plopper flexibel genoeg is, kunt u aan de slag gaan.

Druk de plopper vervolgens rustig in de toilet hals. Zorg ervoor dat de plopper de leiding volledig afdekt. Trek de ontstopper vervolgens snel naar u toe. Hierbij ontstaat zuigkracht, die ervoor moet zorgen dat de verstopping naar boven komt.

Let op! Zet niet teveel kracht bij het drukken tegen de leiding. Hiermee kunt u de verstopping namelijk verergeren. Bij deze methode draait het namelijk om het terugtrekken van de ontstopper. Hopelijk zorgt dit voor een ontstopping.

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Zit uw wc verstopt en denkt u dat vet of papier hier de oorzaak van is? Probeer uw wc dan te ontstoppen met afwasmiddel.

Wij raden u, voordat u begint, aan de vloer rondom het toilet af te dekken met een doek. Vervolgens kunt u aan de slag.

Vul een emmer met warm water. Gooi hier vervolgens afwasmiddel bij. Meng dit goed door elkaar en gooi dit samen in de wc. Zorg wel dat u geen kokend water in de wc gooit. Dit kan namelijk schade aanrichten aan het porselein van het toilet.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen door de vakmannen van WC Ontstoppen Emmen? Bel dan om uw situatie te bespreken op 0591 203 843.

Let op met een ontstoppingsveer

Wij raden u af de verstopping te verhelpen met een ontstoppingsveer.

U moet namelijk rekening houden  dat de veer vast kan komen te zitten in uw toilet. Hiermee zal nog veel meer schade aangericht worden aan de binnenkant van de wc.

Op het moment dat u denkt dat het nodig is om een ontstoppingsveer te gebruiken, schakel dan de hulp van een Ontstoppingsdienst Emmen in. Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen dit op een goede manier doen.

Wc verstopping nog aanwezig?

Is het nog niet gelukt om zelf uw wc te ontstoppen? Wacht dan niet langer en schakel direct de hulp in van WC Verstopt Emmen.

De loodgieters van Riool Ontstoppen Emmen helpen u graag. Met behulp van speciale apparatuur kunnen wij elke verstopping verhelpen! Naast verstoppingen helpen we u ook graag met het preventief onderhouden van uw riool en afvoer.

Wij lossen alle problemen snel en vakkundig op. U kunt ons bereiken op 0591 203 843

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Emmen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Emmen? Riool Ontstoppen Emmen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Emmen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Emmen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Emmen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Emmen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Emmen?

Het is erg vervelend wanneer u te maken heeft is dat erg vervelend. Wij kunnen u hiermee helpen.

Wanneer u een afspraak wilt maken kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Emmen via 0591 203 843. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, uiterlijk tot 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0591 203 843.

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Van tevoren is het lastig te bepalen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Emmen?

De prijzen van Riool Ontstoppen Emmen zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Dat is de reden dat u garantie krijgt wanneer wij uw verstopping verhelpen.

U krijgt drie maanden garantie. Mocht de verstopping binnen die tijd terugkomen, komen wij deze kosteloos verhelpen!

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Emmen?

Ontstoppingsdienst Emmen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Emmen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor rioolvervangingen en -inspecties.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Emmen inschakelen? Neem gerust contact op via 0591 203 843.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Emmen en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, noord, oost, zuid of west Emmen woont.

Bel nu 0591 203 843 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Emmen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen.

Zo kunt u uw verstopping misschien verhelpen met het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Emmen op 0591 203 843.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Emmen? Neem gerust contact op via 0591 203 843.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Voor tips en tricks raden wij u aan de desbetreffende pagina op onze website te bezoeken.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Laat u uw wc liever ontstoppen door een ervaren monteur? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Emmen op 0591 203 843.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Emmen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Hockeyclub Emmen

Riool Ontstoppen Emmen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Kinepolis Emmen

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Emmen.

Esther

Scheperziekenhuis

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Emmen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button